Cazare

Angajații noștri au la dispoziție cazare în case normale în loc de bungalouri oferite de alte agenții.

Zakwaterowanie podczas pracy w Holandii | PrismaWorx
Praca Holandia Zakwaterowanie | PrismaWorx

Oferim mai mult decât un simplu loc de muncă!

Casele noastre din Olanda și Belgia

Având în vedere sănătatea angajaților noștri, oferim cazare în case mici și intime. Acestea sunt de obicei case olandeze sau belgiene, situate cât mai aproape de locul de muncă respectiv. Această abordare are în vedere angajații noștri.

Casele noastre sunt întotdeauna complet echipate cu aparatele necesare, cum ar fi frigidere, aragazuri, mașini de spălat, cuptoare cu microunde, precum și mașini de spălat vase în unele locații. Știm că confortul adecvat al odihnei după o zi de muncă este important, prin urmare depunem toate eforturile în acest sens.

O astfel de posibilitate de a locui în case mici și intime reprezintă o mulțime de avantaje. Puteți organiza un grătar cu prietenii dumneavoastră sau puteți veni cu orice altă activitate prin casă. O astfel de soluție vă va economisi atât timp cât și bani.

Nu ați găsit o ofertă de muncă interesantă?

Aveți mai multe opțiuni de contact, astfel încât să putem vorbi între noi!

Sunați-ne

Această formă de contact ne va permite să vă cunoaștem cât mai bine posibil și, astfel, să ajustăm oferta la preferințele dumneavoastră.

Trimiteți un e-mail

Nu aveți timp să vorbiți telefonic? Îl înțelegem pe deplin și, prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail cu solicitarea dumneavoastră.

Înscrieți-vă

Ați vrea să vă sunăm mai întâi? Nici o problema, pur și simplu folosiți formularul și înscrieți-vă!

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că cazarea noastră este întotdeauna complet pregătită și deservită în mod continuu. Când folosiți cazare PrismaWorx, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la chiria lunară – avem plăți în fiecare săptămână.

Datorită caselor fermecătoare, timpul petrecut în străinătate vă va fi mult mai plăcut. După întoarcerea de la serviciu, veți putea să vă odihniți complet și să vă reîncărcați bateriile pentru următoarea tură. Consultați mai jos exemplele noastre de cazare atât în Olanda, cât și în Belgia.

Exemplu de cazare

Cazare în Olanda

Una dintre cazările din Olanda este un apartament aproape în centrul orașului. În zonă puteți găsi magazine și săli de sport.

Număr de camere

5

Numărul de băi

1

În zona

Magazine și sală de gimnastică

Echipamente

Electrocasnice complet

Numărul de persoane pe cameră

Max. 2

Wifi

Da

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Exemplu de cazare 

Cazare în Belgia

Una dintre cazările din Belgia este la rândul său o casă la periferia orașului, într-un cartier liniștit și pașnic.

Număr de camere

7

Numărul de băi

2

În zona

Magazine alimentare.

Echipamente

Electrocasnice complet

Numărul de persoane pe cameră

2

Wifi

Da

Exemplu de cazare 

Cazare în Belgia

În Belgia, puteți alege, de asemenea, case la periferia orașului, care sunt atât de bine conectate încât puteți găsi magazine în imediata apropiere.

Număr de camere

3

Numărul de băi

1

În zona

Magazine alimentare.

Echipamente

Electrocasnice complet

Numărul de persoane pe cameră

2

Wifi

Da

Previous slide
Next slide

Vreți să aflați mai multe detalii?

Contactați-ne și vom încerca să răspundem la mai multe întrebări.

SNF

Stichting Normering Flexwonen (SNF) este obligată să asigure cazare de înaltă calitate, inclusiv pentru lucrătorii internaționali. De exemplu, trebuie să îndeplinească diferite standarde pentru a fi eligibilă pentru sigiliul de aprobare SNF. PrismaWorx consideră că este important ca angajații săi să fie găzduiți corespunzător. Prin urmare, îndeplinim acest standard pentru cazarea lucrătorilor internaționali și suntem înscriși în SNF.

ABU

Din 1961, ABU (Asociația Olandeză a Agențiilor de Ocupare Temporară) a fost principalul purtător de cuvânt al companiilor din sectorul flex și cea mai mare și cea mai importantă organizație de angajatori din sectorul ocupării temporare. Membrii ABU se remarcă pe piața muncii, de care suntem extrem de mândri.

abu-logo-250x250